Tájékoztató a tanév zárásáról és a 2020/21. évi felvételről

TÁJÉKOZTATÓ

a  Bolyais kollégisták és Szüleik  számára.

Kedves Kollégisták! Tisztelt Szülők!

Ebben az évben furcsára és szokatlanra sikeredett a tanév az ismert okok miatt. Remélem, mindenki sikerrel veszi/vette az iskolai akadályokat. Abban is nagyon bízom, hogy mindenkit elkerült a vírus meg persze bármilyen betegség.

Ennek kapcsát tájékoztatlak benneteket/ Önöket, hogy a 2020/2021. tanév beiratkozásakor sokkal szigorúbban fogjuk kérni az ORVOSI IGAZOLÁSOKAT elsősorban a miattatok.

Tájékoztatok mindenkit, hogy a Bolyai Szakgimnázium június 15-ig a digitális tanrend szerint működik. Az utolsó tanítási nap 2020 június 15-én hétfőn lesz.

A tanévzáró ünnepségek ebben az évben évfolyamonként kerül megszervezésre. Előre láthatólag június 23-án a 9. évfolyam, 24-én a 10. évfolyam és 25-én a 11. évfolyam számára.

A kollégium június 26-ig (péntek )  16.00 óráig lesz nyitva.

A kollégiumban jelenleg is minden hétköznap (hétfő-péntek ) tanári ügyelet működik.

A kollégiumból való kiköltözés időpontja: 2020 június 16. kedd – 19. péntek között!

Igen jó néven vennénk, ha előzetesen kapnánk egy értesítést a mikorról. (telefon portára vagy email T: 06-1/320-82-09, 06-70/502-13-58, Email: zekejozsi@bolyai-szakkozep.hu )

Minden esetben be kell jelentkezni az ügyeletes nevelőnél!

A feladat: MINDENKI MINDEN holmiját összepakolja és elszállítja. Amennyiben lakattal zárul a szekrény akkor a lakatot leszedi és elviszi. A szekrény nyitva marad. Amennyiben új szekrényed volt, akkor a kulcsot a felső polcra teszed és szintén nyitva marad a szekrény. A saját ágynemű és a huzatok is elszállításra kerülnek.

Természetesen azzal kell számolni általában, hogy NEM maradtok a régi szobákban . Miden esetben a szoba kulcsot le kell adni Judit néninek, aki visszaadja az 1000 forintokat.

Felkérem valamennyi kollégistát, hogy ebben az emailben szereplő linkeket legyen szíves nyissa meg és értelem szerűen töltse ki a 3 mellékletet! Az első a kollégiumra, a második a saját csoportvezetődre vonatkozik, a harmadik link pedig a következő évi jelentkezési dokumentum. Nyomatékosan kérem, hogy mindhárom dokumentumot töltsétek ki! Bárkinek kérdése lenne az a  zekejozsi@bolyai-szakkozep.hu írjon!

 

A nyárra jó pihenést kívánok, remélve, hogy szeptemberben újra találkozunk.

Budapest 2020.06.02.

Zeke József

kollégium vezető igh.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.