Beköltözés a kollégiumba

Tájékoztató

a Bolyai kollégiumba történő beköltözésről

 Tisztelt Szülök!

Kedves régi Kollégisták!

Tisztelt új Kollégistáink!

Augusztus 31-én hétfőn délután megkezdődik számotokra az új tanév.

A beköltözés időpontja

augusztus 31. hétfő 14.00 – 18.00 óra között.

A beköltözés kapcsán szeretnélek tájékoztatni bennetek, hogy a járványügyi helyzet kapcsán milyen feladataitok lesznek.

A beköltözés alapfeltétele egy 5 napnál nem régebbi orvosi igazolás a saját körzeti orvosodtól, hogy egészséges vagy és közösségbe mehetsz. Az igazolás dátuma aug. 24-25-26-27-28-e LEHET CSAK!

A beköltözés második feltétele, hogy a mellékletben kapott BEKÖLTÖZÉSI NYILATKOZATOT kitöltve – kiskorú tanuló esetén a gondviselővel aláíratva -hozni kell.

Beköltözési nyilatkozat

A beköltözés csak abban esetben valósul meg, ha mindkét érvényes dokumentum bemutatásra és leadásra kerülBármelyik dokumentum hiánya esetén NEM LEHET BEKÖLTÖZNI!

A beköltözéskor mindenki hozza magával az iratait ( személyi igazolvány, lakcímkártya, TB kártya, diákigazolvány) és 2 db fényképet! Iskolalátogatási igazolását. ( Bolyainak nem kell. )

Hozzatok  magatokkal 1000 Ft-ot a szobakulcs letéti díjára. Mindenkinek legyen kisméretű lakat a szekrényének a lezárásához.

NYOMTATOTT formában a tanuló és szülők ÉLŐ e-mail címét.

Javasolt felszerelés:

  • Alsó és felső ruházat egy heti váltó mennyiségben. Cipő, tornacipő, papucs, törülköző, WC papír, zsebkendő, tisztálkodó felszerelés. Miután a szobai hűtökben csak dobozban lehet ételt tárolni, kérünk névvel ellátott műanyag ételes dobozokat. Vágólap, kés, tányér, evőeszköz, pohár, étkezési alátét.
  • Ünneplő ruha (sötét cipő, fekete zokni, sötét nadrág – nem farmer – fehér ing )
  • Vállfák a szekrénybe.
  • A tanulók részére a kollégium biztosít ágyneműt. Saját ágynemű használata megengedett, de csak színes vagy mintás lehet.

Kivonat a „Kollégium Házirendjéből”: 

A kollégiumba a tanulók szeszes italt nem hozhatnak be és nem fogyaszthatnak. Az intézmény területén tilos a dohányzás (1999. évi XLII. törvény 1§,2§,5§,7§ ) és  dohánytermékek tartása. Tilos bármilyen drog fogyasztása és terjesztése. Tilos a szerencsejáték minden formája!

A kollégiumi házirend megsértése, a tanulói feladatok hanyag végzése vagy a tanári instrukció megszegése, szándékos károkozás súlyos fegyelmi vétség, ami a kollégiumból való kizáráshoz vezethet.

A kollégium minden pénteken 15.45-kor bezár és csak vasárnap este 18.00-kor nyit ki.

A hazautazás mindenki számára kötelező.

A lakószobákban heverő, önálló szekrény, polc és asztal áll tanulóink rendelkezésére. A személyi használatra kiadott felszerelésben vagy az épület berendezésében szándékosan okozott kárt a tanuló, illetve a szülő köteles megtéríteni.

A tanulóinknak más jellegű kollégiumi befizetési kötelezettsége nincs.

A kollégium levelezési címe: 1134 Budapest, Angyalföldi út 2.

Telefonszáma: +36-1-320-8209,  +36705021358

Szeretettel várjuk tanulóinkat az új tanévben!

Kérem a Kedves Szülőket, segítsék elő, hogy nevelőmunkánk eredménnyel záruljon!

Budapest, 2020. augusztus 24.                        Zeke József  kollégiumvezető

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.