Iskolánk oltási időpontja

KEDVES BOLYAISOK!

A Fővárosi Oltási Munkacsoporttól érkezett tájékoztató szerint, iskolánkban a tanulók oltása aug.30-án 15.00-kor kerül sor.  

Amennyiben valamennyi oltásra jelentkező diák oltása ezen a napon nem valósul meg, a második, kijelölt oltási nap 09.02 15.00h. 

A Fővárosi Oltási Munkacsoport tájékoztató levele szerint: 

” az ütemterv megtartása érdekében legkésőbb az intézmény számára megjelölt időpontban szükséges megjelenni az oltási helyszínen.”

“Az oltást megelőzően gondoskodjanak a diákok optimális étel és folyadékbeviteléről.

Fontos, hogy az oltakozó diákok rendelkezzenek az oltáshoz szükséges a szülő/gondviselő által aláírt hozzájáruló nyilatkozattal.”

Az oltásra regisztrált szülőknek e-mail-ben jeleztük ezt az információt.
Ha valaki az előzetes regisztráció alkalmával még nem jelezte, de szeretné az oltást felvenni akkor erre is van lehetőség.

Fontos , hogy az oltásra érkező tanuló hozza magával kitöltve, a szülő(gondviselő) által aláírva a csatolt szülői hozzájáruló nyilatkozatot. A 18 évet betöltöttek a jelentkezési lapot.


Az oltásra 2. emeleti orvosi rendelőben kerül sor.
A rendelőbe maszkban lehet belépni, ezért kérjük, hogy mindenki gondoskodjon maszkról.

http://www.bolyai-bp.sulinet.hu/wp-content/uploads/2021/08/szuloi_hozzajarulo_nyilatkozat_vedooltashoz_12_es_18_ev_kozotti_szemelyek_reszere.pdf


18 évet betöltötteknek a jelentkezési lap: https://koronavirus.gov.hu/sites/default/files/sites/default/files/imce/_hozzajarulo_nyilatkozat_vedooltashoz_0.pdf 

Kérjük a visszajelzését a központi e-mail címre (bolyai@bolyai-szakkozep.hu) , hogy számíthatunk-e az oltási napon való megjelenésére. 

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.