A március 12-i (péntek) online felvételi előkészületei

Kedves Felvételizőnk!

Az online felvételi előtt a következő lépésekkel készülj:
1.  03.11-ig küldd be a KRÉTA napló másolatodat elektronikus formában az iskola e-mail címére: bolyai@bolyai-szakkozep.hu.  Amennyiben ez nehézséget jelent, akkor kérj segítséget az általános iskoládtól a KRÉTA naplómásolat elküldésében.

2. Az online beszélgetéshez szükség lesz egy olyan számítógépre (mobil telefon), amely csatlakozik az internetre, telepítve van böngésző és működik a mikrofon és a kamera is. Amennyiben nem rendelkezel ilyen eszközzel, akkor kérj segítséget az általános iskoládban! Javasoljuk, hogy a 03.12. előtt próbáld ki az   eszköz működőképességét.

3. A szóbeli alkalmával szükség lesz a személyi igazolványodra vagy diákigazolványodra, ezért javasoljuk, hogy legyen előkészítve a szóbeli megkezdése előtt. Készíts elő papírt és ceruzát, ez segíthet a feladatmegoldásban!

4. 03.11.-ig e-mailben kapod meg azt az időpontot és linket, amin keresztül kapcsolatba tudunk lépni. Kérjük, hogy naponta nézd meg a regisztráció során megadott e-mail postafiókot.

5. Ha nem sikerült belépni, akkor az iskola központi telefonszámán lehet érdeklődni a lehetőségekről.
Technikai problémák esetén a nap folyamán egy későbbi időpontban (az utolsó vizsgázó út) próbálkozhat a diák.

6. A meghallgatás (felvételi vizsga) 12 percig tart: a személyes bemutatkozás után néhány matematikai kérdés és egy rövid kommunikációs feladat vár rád.

Figyelem!
A Felvételi beszélgetés folyamán hang vagy kép rögzítéséhez a résztvevők nem járulnak hozzá, ezért tilos felvételt készíteni!

SZERETETTEL VÁRUNK A FELVÉTELI BESZÉLGETÉSEN!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.