Új vezetés az Iskolai Diákbizottság élén

IDB hírek!

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy a március 8-án tartott tisztújító szavazáson új titkárt és titkár-helyettest választott az IDB csapata!

A titkári pozícióra jelentkezettek közül (Kemény Dániel, Magyarovics Marcell Antal, Vizi Pál Benjámin) az IDB képviselői nagy többséggel Kemény Dánielt választották meg!
Kemény Dániel beszédében elmondta, hogy multimédiás eszközök segítségével szeretné jobban elérni a bolyais diákokat, azokat jobban bevonni a közösségi életbe. Dániel a sulirádió szerkesztője és a Dióda újság szerkesztője és cikkírója, ezeket a tartalmakat tovább szeretné fejleszteni és az interneten is megjelentetni. Szeretné, ha az IDB programjai minél jobban kiszolgálnák a bolyais diákok érdeklődési köreit, ehhez egy fiatalos és tettrekész csapatot szeretne létrehozni az IDB-n belül.
A titkárhelyettesi pozícióra négyen jelentkeztek (Kemény Dániel, Magyarovics Marcell Antal, Vizi Pál Benjámin, Szabó Gergő) közülük nagy többséggel Vizi Pál Benjámint választotta meg az IDB titkár-helyettesnek!
Benjámin elmondta, hogy technikusként az utolsó évében jött rá, mennyire fontos az iskolai közösségi életben való aktív részvétel. Tavaly és idén is ő és Szabó Gergő szervezte az E-sport bajnokságot, ami nagy sikert aratott a tanulók körében. Benjámin szeretné, ha az E-sport bajnokság bolyais hagyománnyá válna. Benjámin ehhez nagyon fontosnak tartja, hogy a fiatalabb IDB-sek aktívan részt vegyenek az iskolai programok szervezésében, olyan mentor programot szeretne megvalósítani, amiben az idősebb és tapasztaltabb IDB-sek átadnák a tudásukat, így garantálva az IDB jövőbeni emberi utánpótlását.
Gratulálunk a jelölteknek és az újonnan megválasztott vezetésnek!

Kemény Dániel – IDB titkár
Vizi Pál Benjámin – IDB titkárhelyettes
Józsa Attila Gergő – IDB titkárhelyettes
Bornyi Márton – IDB munkáját segítő tanár

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.