Adományszállítás Abaújkérre – 2017. január 06.

2016 decemberében adománygyűjtést szerveztünk az arra rászoruló gyerekeknek. Az adományok között többnyire tartós élelmiszer, ágynemű, ruha, cipő, csokoládé volt.

Felkutattuk, hogy milyen intézmény tudná leginkább hasznosítani az iskolában összegyűjtött adományokat, melynek során az abaújkéri Wesley János Többcélú Intézmény mellett döntöttünk.

Azért esett a választás erre a kollégiumra, mert ebben az intézményben nehéz körülmények között élő gyerekekkel foglalkoznak, a gyerekek többsége hátrányos helyzetű, a lakók életkora 10-20 évig terjed. Mivel a vártnál több adomány érkezett, ezért segítséget kértünk a Budapesti Műszaki Centrum főigazgatójától a szállítás lebonyolításához, aki támogatta kérésünket, és 2017. január 06-án rendelkezésünkre bocsátott egy mikrobuszt. A reggeli órákban a tanulók segítségével teljesen megtöltöttük a buszt, mely útnak indult Abaújkérre. Iskolánkat Zeke József kollégiumvezető, Józsa Attila (12.c) és Kocsis Raul (10.a) osztályos tanuló képviselte. Szerencsésen megérkeztünk Abaújkérre, ahol örömmel fogadták kis csapatunkat. Az adományok átadása után Ivánné Varga Éva kollégiumvezető körbevezetett minket a kollégiumban, megmutatta az ott élő kollégisták körülményeit, Szabó László igazgató tájékoztatott minket az iskola életéről, melynek során megtapasztalhattuk, hogy az ott élő és nevelkedő diákoknak valóban nagy segítséget jelent a mi adományunk. Jó érzéssel indultunk haza.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.